Copyright © 2004-2019 www.hansstolk.com  All rights Reserved. 

 

 

     

 

* Maandag 1 April: Zaterdag 6 April UMX Heerde. Bron: www.msv-nov.nl.

 

"Op Zaterdag 6 April as. begint het UMX Seizoen 2019 met de eerste wedstrijd in Heerde. Wil je deelnemen aan de uitwisselingsmotocross wedstrijden?  Dit kan alleen wanneer je lid bent van de organiserende clubs: BMAC Borculo, HALMAC Halle, HAMAC Harfsen, MSV-NOV Heerde, MAC de Holterberg Holten, HAMC St Isidorushoeve, MAC Sport en Vriendschap Lochem, MC Ons Genoegen Markelo, MC Nijverdal-Hellendoorn, MC Ruurlo en VAMC de Graafschaprijders Vorden.

Om aan een wedstrijd mee te kunnen doen moet je uiterlijk op Donderdag voor het evenement voor 19:00 uur zijn aangemeld en op de deelnemerslijst staan. Aanmelden van nieuwe deelnemers op de dag van de wedstrijd is niet mogelijk. Bij de aanmelding hoeft niet betaald te worden, de deelnemer betaalt het inschrijfgeld van € 20 per wedstrijd aan de organisator op de dag van het evenement. Meer info kunt U HIER vinden."

 

* Maandag 1 April: Sorry mensen dat ik de website een lange poos niet heb geupdated. Maar door het nieuwe werk vanaf Oktober in dagdienst en een nare en ingrijpende gebeurtenis op 2 Januari jl. ben ik er niet aan toe gekomen. Die gebeurtenis heeft niks met de gezondheid van een naaste te maken. Ook heb ik door deze 2 dingen mijn bezigheden voor 2x2 Noppennieuws moeten afzeggen helaas. Ik zal vanaf nu weer proberen de draad een beetje op te pakken maar het zal zeker niet meer een dagelijkse update gaan worden zoals in het verleden. Ik heb vandaag de Wedstrijd data pagina en beetje bij gewerkt.

 

* Maandag 1 April: Wijziging Motocross kalender ivm Dutch Masters of Motocross 2019. Bron: www.knmv.nl bewerkt door Hanssie ©

 

"Het door noodweer niet doorgaan van het raceweekend in Axel op 16 en 17 Maart jl. kwam bij iedereen hard aan. Maar er kan een nieuwe datum voor Dutch Masters of Motocross Axel in je agenda! De race wordt nu verreden op Zondag 5 Mei as.

·         Doordat de DMoMX-wedstrijd in Axel op 5 mei wordt ingehaald, moeten andere wedstrijden op de KNMV Motocrosskalender worden verplaatst.Er is direct overleg geweest met de organisatoren die op 5 mei ingedeeld stonden voor een wedstrijd. Wij zijn de mensen in Borculo en Boekel zeer dankbaar voor hun bereidwilligheid direct op zoek te gaan naar een passende oplossing!

1.       Boekel komt terug op de kalender met twee wedstrijddagen op 29 en 30 Juni as.. Dit is in het weekend van de TT in Assen. Gezien de situatie, hebben we overeenstemming dat dit geen belemmering is hetzelfde weekend te crossen in Boekel. Dit is het programma daar:

Zaterdag 29 Juni : ONK65 KW, ONK65 GW/ONK85 KW, CUP125, CUP250, CUP500

Zondag 30 Juni: ONK85 GW, ONK125, ONK250, ONK500

 

2.       De wedstrijd in Borculo wordt verplaatst naar Zondag 14 Juli as.. De CUP125-klasse komt dan te vervallen omdat die reeds ingedeeld staat in Hummelo. Het programma in Borculo is dan: NK50, ONK65 KW, ONK65 GW/ONK85 KW, ONK85 GW."

 

     

 

* Dinsdag 3 April: Al heel wat jaren is Gerrit van Zoonen bezig om oude tv beelden over de motocross van videobanden op cd’s te zetten. Het betreft dan zowel tv uitzendingen van oa. Studio Sport, toen men nog motocross uitzond, de Heilige koe, Avro’s Sportpanorama enz. Maar ook John de Berk is een hot item bij Gerrit. Hij heeft al HEEL veel maar Gerrit is nog steeds opzoek naar MEER. Dus heeft U thuis nog oude video banden liggen met daarop motocross dan kunt U contact met Gerrit opnemen. Hij zal ze dan overzetten op CD voor U en houdt natuurlijk zelf ook een copy voor zijn verzameling. Hanssie weet persoonlijk dat het keurig gebeurt, en ondertussen ook al vele voormalige cross toppers. U kunt Gerrit bereiken via de mail: gvanzoonen@hetnet.nl of hem zoeken op facebook.

 

* Dinsdag 3 April: Lock Alarm, sloten met een alarm functie. Persbericht van: www.mxn.nl.

 

"Beveiliging van uw kostbare spullen is vaak geen eenvoudige zaak. De producten van Lockalarm helpen u hierbij, doordat uw bezit niet alleen beschermd wordt door een degelijk slot, maar ook door een oorverdovende sirene. De mogelijkheid van het afgaan van een alarm heeft voor de meeste potentiële dieven een zodanig afschrikkend effect, dat men zich wel twee maal zal bedenken. Om deze reden, dus juist om te voorkomen, dat men probeert om het kabelslot te vernielen, is op alle producten van Lockalarm duidelijk aangegeven, dat bij sabotage een zeer luide sirene zal afgaan.

·         De toegevoegde waarde van een slot met alarm is dus tweeërlei: ten eerste zal het veel dieven ervan weerhouden om door te zetten en ten tweede zullen, in het geval dat het alarm toch afgaat, u of anderen gewaarschuwd worden, zodat tijdig kan worden ingegrepen. Aangetoond is, dat geluid het meest effectieve middel ter afschrikking is. Niemand gaat aan de haal met een object, die lawaai maakt. Een dief zal in alle gevallen willen vermijden, dat er aandacht getrokken wordt en zal in veel gevallen het met een geluidssirene beveiligde object laten voor wat het is en op zoek gaan naar een eenvoudiger te bemachtigen object.

De Lock Alarm sloten zijn uitermate geschikt voor het beveiligen van uw motor, aanhangwagen, aggregaat en andere kostbaarheden. Kijk voor meer informatie op onze website:  http://www.mxn.nl/assortiment/accessories/lock-alarm.ht De producten van Lock Alarm zijn te verkrijgen bij uw dealer."

 

 

* Dinsdag 3 April: Hanssie kreeg laatst een mailtje van Mr. Motocrossadvies Jan Müller met de vraag of ik meer info had over de crosscarriere van Dinand Zijstra. Tja ik moest Jan helaas teleurstellen want dat wat ik nog wist dat had hij natuurlijk allang opgespoord her en der. Maar de reden waarom Jan dit wilde weten is dat hij gegevens verzameld van vele rijders en die dan in een soort van enceclopedievan de cross stopt en het op het internet zet. Tja Hanssie dus even gekeken en waarempel ik trof een zeer mooi overzicht aan en na wat verder klikken werd ik stil van verbazing. Wat een werk en tijd heeft Jan er in gestopt zeg en wat veel rijders heeft hij al benoemd. Maar Jan is natuurlijk nog op zoek naar verschillende foto's als ook wetenswaardigheden over verschillende rijders. Neemt U zelf maar eens een kijkje in Jan's wereld, gewoon HIER klikken. 

 

     

 

Ter info: Wat er ook op internet gepubliceerd is, dan nog mag men het niet ongevraagd gebruiken voor een andere of eigen website.
Ook de stukken die ik hier type vallen onder de auteursrechten cq. copyright,
HIER kunt U nalezen wat ik bedoel.

Copyright © 2004-2018 www.hansstolk.com  All rights Reserved.